24.12 2011 - God jul allesammans önskar Susan & Kenda!


12.12 2011 - delfinarie!

I måndast var vi via skolan till Tammerfors delfinarie i Särkänniemi. Först lyssnade vi på en föreläsning på finska om deras träning av delfiner. Efteråt fick vi se deras delfin show, alla delfiner var väldigt duktiga och gjorde helt otroliga hopp. :)

- Malin










9.12 2011 - mysfaktor på hög nivå!

Nu är alla lussebullar klara och julstämningen är på topp! Dags att välja en film och sedan gosa ner oss i soffan och bara njuuuta :)

- Malin & Susan




Tomtenissarna Susan & Amanda haha.


9.12 2011 - Kenken!

Igår hade Kenda besök av sin favoritbrorsa Kenny! Vi passade på att ta en timmes promenad på morgonen innan Kenny skulle iväg på stadsträning så att de fick busa av sig lite :) Här kommer lite bilder på busungarna!

- Susan








9.12 2011 - lussebullsbak!

Idag har Malin och Amanda varit så trötta att det höll på att somna på lektionen. Susan som inte hade några lektioner var också väldigt trött och sov till halv två! Mycket ovanligt, men hon passade på idag när hon var ledig och Kenda ändå är "bortrest" över helgen :)

När Malin och Amanda slutat skolan satte vi alla igång att städa, så nu är det skinande rent här! Därefter blev det en sväng till butiken för att bland annat köpa ingredienser för att kunna baka lussebullar! Vi har precis tagit ut första lasset ur ugnen och det doftar ljuuuvligt!

Ikväll blir det fredagsmys med film och lussebullar :)

- Malin & Susan








9.12 2011 - första snön är här!

I måndags kväll föll äntligen den första snön här i Kimito! Vi har verkligen längtat efter snön. Det har varit så grått och deprimerande alltför länge så det var med glädje vi sprang ut i snön i måndags! Hundarna var nog lika glada som oss. Dessutom var det Kendas första snö, wihooo :)

- Malin & Susan






Grizzly poserar med Malins och Amandas fina snögubbe!


4.12 2011 - Ekenäs!

I lördags blev det en resa till Johanna och Isabel i Ekenäs! Länge sen sist man sett dom två. :D Med oss var Amanda, Grizzly, Diva och Kenda. Hundarna ville självklart hälsa på sina kompisar Fille, Kenny, Tim och Gnista. På dagen tog vi det lungt med hundarna, var i hundparken så att alla fick busa av sig och härja. På kvällen blev det utgång till Ekenäs nattliv medan Johannas pojkvän vaktade hundarna.

-Malin & Susan




Tim i hundparken.




Isabel, Susan och Amanda






Kenda och Tim




Gnista, Diva, Grizzly och Kenda


Malin, Grizzly, Diva, Gnista, Johanna, Kenda och Susan


2.12 2011 - julshopping!

Efter att man suttit hela dagen stirrande i ett mikroskop (Malin) och gått igenom vitaminer i 1h (Susan) blev det julshopping med Amanda och Henna i Åbo! :) Hundarna fick vara kvar i Kimito hos en av dejourerna. Tack för det! :) Vi tog lilla Grodan (Malins gröna bil), ett USB laddat med musik och åkte iväg. Framme i Åbo "julshoppade" vi (Malin var den ända som köpte julklappar) medan alla andra shoppade skor och kläder. I Åbo var det fullt pyntat inför jul, vackert! Vi åt även en liten middag på Arnolds. Lägger in några bilder från dagen. PS. HITTA HUNDEN på sista bilden! ;D

-Malin & Susan






Resultat av tre tjejers shopping!


1.12 2011 - Veterinärdagarna!

Hela skoldagen har jag o min klass vari i Helsingfors på Veterinärdagarna! :D Har längtat länge på att slippa dit! Vi kom till messukeskus nångång runt 11 och fick gå till 13:30. Fick MASSOR av reklamblad men även pennor, kalendrar och godis. Vi sprang runt som dårar, fick (och tog) en massa reklamsaker. :) Vi hade så kul med att si på olika reklammontrar så att vi nästan glömde att äta, kom på det 30min före hemgång. Då blev det bråttom + att det var världens längsta kö! Efter att vi ätit gick vi till bussen. Hemma i Brusaby körde vi till centrum och köpte pizza från Arkadia. Gott!! :D Lägger in lite bilder på dagens fångst från veterinärmäsan! ;D (Bullarna som vi fick var inte goda, dock värkade det som om Grizzly gärna skulle ha velat ha dom!)

Helgen som kommer är ingen slappis helg:

Torsdag: Veterinärdagarna
Fredag: Julshopping i Åbo
Lördag: Till Ekenäs o hälsa på Johanna och Isabel! <3
Söndag: Voittaja näyttely????

- Malin




















Bulla hypnos!


Amanda bland en del av sakerna vi fått :P


Tack vare Veterinärdagarna har man 5st julkalendrar (den lilla lila fyrkanten är också en julkalender). En skall dock doneras åt de julkalenderlösa. :P


RSS 2.0