20.5 2012 - assistenthundsläger!

Igår kom jag hem (läs: till skolans internat) efter att ha spenderat en vecka på assistenthundslägret i Lahtis. Det har varit riktigt intressant och lärorikt att ha fått vara med och se hur allt går till :) Grizzly och de andra nya assistenthundarna har nu alltså under två veckors tid fått lära känna sina nya ägare och lärt sig att arbeta med dom. Det är så härligt att se dessa hundar i arbete, hur bra de läser av sina nya ägare och hur fint deras samarbete funkar! Självklart har det inte gått helt problemfritt, men i det stora hela har detta varit en väldigt positiv erfarenhet för mig :) Extra stolt är jag över våra fina pojkar Grizzly, Gunnar och Hugo!♥
Bilden är lånad från assistenthundsförbundets egna sida på facebook. Sidan hittar ni HÄR.
Den här lilla tjejen (som fått stanna i skolan med Malin och Amanda medan jag var borta) överöste mig med en massa pussar när jag kom tillbaka och sedan visade hon upp sin nya fina säng som hon tycker så mycket om! :)

- Susan

18.5 2012 - Labradorerna upp i dagen!

-Malin


17.5 2012 - Match-Show i Salo!

Idag var jag och Amanda varit till Salo på Match-Show. Först va vädret lite osäkert och vi tänkte stanna hemma, men vi bestämde oss för att åka. Som tur höll regnet sig borta. :) Diva va med i veteran klassen men utan placering. :) Vi fick dock ett litet tröstepris. Kenda var också med för träningens skull. Hon uppförde sig super! :) 

- Malin


















17.5 2012 - Ett samtal!

Fick det mest underbara samtalet igår av Grizzlys nya ägare H. H och Grizzly har nu kommit hem från deras asistenthunds läger. Och nu börjar värkligheten! Hittills har allt gått bra och Grizzly har uppfört sig suveränt! :D Som tur är H en helt underbar ägare åt Grizzly och jag kommer få hälsa på Grizzly hur ofta jag vill. :D Kommer att bli sååå kul att se dem arbeta tillsammans! Vill träffa dem nuu! :)

- Malin


16.5 2012 - Hundsängar!

Vår beställning har kommit! :D Det blev 2 hundsängar från Hööks.fi , en åt Diva och en åt Kenda! :) Kenda fick även hundshampoo.

-Malin



16.5 2012 - Kimitoön!

Måste bara dela med mig av denhär! ;)

- Malin


11.5 2012 - Match-Show!

Ha glömt uppdatera att i Onsdast (9.5) var Malin, Susan och Amanda på Match-Show i Dalsbruk. Vi hade med oss Diva och Kenda. Kenda var med som support åt Diva som tävlade i Veteran klassen. Och Diva placerade sig 3:a! :D Det var väldigt länge sedan Diva tävlade, men hon uppförde sig otroligt bra! :) Här är bilder från onsdagens Match-Show! :)

-Malin
















9.5 2012 - Grizzly 3 år!

Grizzly och Goxy har fyllt 3 år! :) Grattis även till alla Grizzlys och Goxys syskon och bröder Gunnar, Gucci, Grandi, Grace, Onni och Goliat! :) Grizzly på bild.

-Malin  

 



3.5 2012 - snart är det farväl!

Om 3 dagar skall jag säga farväl till undebara Grizzly. Efter att ha haft honnom i 3 år har jag bara 3 dagar kvar. Snyft.

(Endast 3 månader kvar till Maltaaaaaa! <3)

-Malin


2.5 2012 - lite shopping!

Idag har jag köpt två nya nyanser av favvonagellacket Mavala!!! När jag var yngre samlade jag typ på deras nagellack men nu har det nog gått minst ett år sen jag köpte ett nagellack sist. Råkade få syn på deras nya pastellfärger nere på stan idag och fick såklart lust att köpa alla på en gång men bestämde mig för att det fick räcka med två färger denna gång :) Lär dock ha alla i min samling innan sommaren är slut! Jag fick även med mig ett par barfotaskor hem idag. Dom kommer att användas flitigt när jag är ute och promenerar med hundarna på Malta i sommar :) Har gått runt med dom här hemma sen vi kom från stan haha, sjukt sköna är dom!
- Susan
Blue mint & Fresh melon!
Nike Free 3.0 v3

RSS 2.0