30.4 2012 - fårvallning!

I helgen var vi och tittade på fårvallning med working border collie! Har tidigare sett vallning med working australian kelpie och i det stora hela så vallar dom ju på samma sätt. Men det var ändå väldigt intressant att se! En vacker dag (om typ 10-15 år när jag förhoppningsvis har lyckats slå mig till ro någonstans) vill jag ha får och då självklart även ett par vallhundar :)

- Susan

Här har ni en bild från helgens vallning:

27.4 2012 - ääälska vädret!

Kenda och jag har verkligen njutit av det underbara vädret idag! Vi har busat i skogen och simmat i havet! Okej, Kenda har simmat. Inte jag! Lite för kallt för det än tycker jag, men Kenda bara rusar iväg så fort vi närmar oss stranden. Min lilla utter!♥ Här kommer lite bilder från dagen :)

- Susan


25.4 2012 - bara 100 dagar kvar!

Idag är det exakt 100 dagar kvar tills vi åker till Malta!!! Vi har nog helt och hållet glömt bort att nämna Maltaresan här i bloggen så jag tar och gör det nu! Vi, alltså Susan och Malin, kommer att åka till Malta tillsammans med Jenny och Amanda för att göra åtta veckor praktik. Det kommer bli grymt! Malin, Amanda och Jenny kommer att praktisera på en klinik medan jag kommer att göra min praktik på en hittedjursmottagning.

I sommar blir det fyra år sedan jag spenderade mina åtta veckor på Malta. Jag gick då en språkkurs där nere och Malta blev verkligen hem för mig! Ska bli underbart att äntligen få åka tillbaka! :)
Här kommer lite bilder från min förra Maltaresa + bilder från när Malin och jag rest tillsammans tidigare!
- Susan

Det kom nya elever varje vecka och varje vecka slutade gamla elever, men detta var min klass under sista veckan på Malta :)
Vi hängde en hel del utanför skolans Bistro under rasterna!
Man kunde ju inte direkt klaga på skolområdet! Tänk om alla skolor hade haft en egen poolanläggning ;)
Maaalta!♥
Ledsen Susan väntar på transfer till flygplatsen!
2010 var vi på Kreta!
Trots att vi bara var där en vecka så hann vi med maaaassor av utflykter under dagarna...
...och partande om nätterna! :)
Förra året var vi på klassresa med det här härliga gänget!
En dag hjälpte vi till att gå ut och gå med helt underbara hittehundar!♥
Vi passade även på att sola och bada...
...och njuta av det goda! :)

19.4 2012 - Asistenthundsprov!

Grizzly har klarat det slutliga asistenthundsprovet!! :D Han är nu en officiell asistenthund! Överycklig!! Min lilla gubbe!! <3

- Malin


18.4 2012 - Kryssning!

Det har varit ganska mycket den senaste tiden så NU äntligen kommer det lite bilder från kryssningen som vi var på i slutet av Mars! :) Vi åkte över på fredagen till Sverige och hade hela lördag på oss att shoppa, äta och vila i Stockholm. Sedan var det båtresan tillbaka till Finland.
- Malin
Frida, Sofia, Malin, Jenny, Amanda och Susan
Hytten fin pyntad
Frida älskar godis!
Trötta resenärer.
Hejdå Sverige!


10.4 2012 - The adventures 1

Tänkte bara rekommendera er om en riktigt kuslig skräckfilm som vår kära vän Amanda gjorde igår! Varje skogspromenad med hundarna är ett riktigt äventyr och såhär ser en vanlig dag ut i skogen för oss :D
- Malin och Susan


8.4 2012 - Alcatraz!

Måste rekomendera en jävlit bra serie som kommi ut! Nämligen Alcatraz! Handlar om ett fängelse och dess föredetta invånare! :)
-Malin


5.4 2012 - skogslänk!

Idag har vi varit främst i skogen med hundarna och besökt skolans får. En av fåren hade fött fyra stycken helt otroligt söta lamm. Men tyvärr blev lammen ensamma eftersom deras mamma fick komplikationer och blev tvungen att avlivas. Så vi fick vara reserv mammor och mata lammen med nappflaskor. :)

- Malin & Susan





Kenda


Hugo


Grizzly och Diva







Amanda matar.




RSS 2.0