29.6 2012 - livet på Kökar!

Det känns lite som om det vore på tiden att vi uppdaterar här i bloggen så jag tänkte ta och göra ett försök nu! Varken jag eller Malin har särskilt bra internet just nu och båda har fullt upp med sitt så därför har det varit ganska dött här den senaste tiden.
Tänkte i alla fall ta och berätta för er som inte vet om det att jag är ute på Kökar och sommarjobbar just nu! Jag jobbar på ett minilivs i Hellsö Gästhamn. Kändes lite svårt att vara så långt bort från alla nära och kära i början men nu trivs jag riktigt bra här. Har börjat komma in i mina arbetssysslor och dessutom så har jag min fina Kenda här nu också som håller mig sällskap :) Resten av personalen är supertrevliga och de flesta kunder vi har haft har också varit väldigt trevliga, det gillas! Och idag skiner solen på min lediga dag, så jag mår riktigt fint med andra ord! :)
Ska försöka blogga lite oftare nu, bara mitt internet vill samarbeta med mig. Har en del roliga händelser framför mig denna sommar, bland annat Island in the sun med Amanda och sen Malta med tjejerna såklart!!! Bara 35 dagar kvar nu, helt sinnessjukt vad tiden går snabbt alltså! Wihoooo! :D
Här kommer en bildbomb från idag, sjukt fint här i skärgården! Kenda har fått en ny kompis här, han heter Fiffi och är en spansk hittehund. Riktigt cool kille!
- Susan
















































RSS 2.0