22.2 2012 - Malins 20-årsdag!

Dagen efter konserten, alltså den 17 februari, var det ingen mindre än Malins 20 årsdag!!! Självklart firades detta i Helsingfors! :)

Vi började dagen med brunch på Picnic. Därefter blev det en massa massa (läs: alldeles för mycket) shopping! Vi blev förstås väldigt hungriga av allt shoppande så vi tog en liten paus och åt en smarrig bagel på Arnold's. Så småningom började vi göra oss i ordning och förfesta inför kvällen :)

Sedan bar det av till Amarillo för en helt oförglömlig kväll! Lyckoruset från konserten satt nog i även idag för vi hade verkligen helt sjukt kul! Dansade loss heeeela kvällen och dj:n spelade förstås en låt för vårat födelsedagsbarn Malin!! :) Vi träffade massor med roligt och även underligt folk under dagens och kvällens gång. Helt klart en dag som vi sent kommer att glömma!

Efter Amarillo gick vi och åt pizza och sedan gick vi till busstationen för att vänta på vår buss som gick vid 7-tiden. Trots två roliga och händelserika dagar i Helsingfors var det riktigt skönt att komma "hem" till lilla Kimito igen :)

- Malin & Susan


♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0