12.2 2012 - olyckan har varit framme!

Gårdagen blev aningen mer dramatisk än vad vi hade tänkt oss. Planen var att gå en två timmar lång promenad ute i skogen med hundarna och sedan ta det relativt lugnt resten av dagen. Vi hann dock inte gå mer än cirka 15 minuter förrän vi upptäckte att en av de fyra busande labbarna blödde. Det var Kenda som hade ett djupt sår i hasen! Så det blev ingen långpromenad utan istället fick vi köra iväg till Åbo för att uppsöka närmaste jourhavande veterinär. Ingen allvarlig skada dock, Kenda verkade inte ens märka av det. Hon hade hellre stannat kvar och busat med sina kompisar! 8 stygn blev det ändå, plus antibiotika och smärtlindring. Lyckligtvis så slutade det bra denna gång! :)

När vi för en gångs skull var i Åbo så passade vi på att hälsa på Henna och så tog vi även en sväng till hundparken med de friska hundarna. Först efter 21-tiden var vi äntligen hemma igen!

- Malin & Susan


Diva, Kenda, Grizzly, Hugo och Jopo i full fart innan olyckan var framme!


Åtta stygn blev det alltså! Som tur var så var såret väldigt fint skuret och gick lätt att sy igen. Vad som skar Kenda har vi ingen aning om. Förmodligen något vasst som låg gömt i snön.




Tratten är ingen höjdare om Kenda själv får säga det! Men annars mår busungen bra :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0