22.2 2012 - 3 Doors Down-dagen i bilder!

Jahapp! Det börjar väl bli på tiden att vi berättar om våra fartfyllda dagar i huvudstaden så vi inte glömmer bort det! Eftersom vi hann med så sjukt mycket under de två dygnen vi var där så delar vi upp allt i två inlägg :)

Det hela började med att vi tog bussen från lilla Kimito till Helsingfors torsdag morgon. När vi väl var framme började vi leta efter någonstans att bo. Efter lite vandrande, kaffe och cupcake kom vi överens om att boka en natt på Eurohostel nere i hamnen. Amanda hade bott där tidigare och det var faktiskt ett riktigt trevligt ställe!


Amanda i vårat rum på Eurohostel!


Malin gör sig redo för kvällen!

Sedan började vi bli riktigt hungriga så det var en riktig lycka när vi hittade en Malaysisk-Kinesisk restaurang som hade buffé! De hade riktigt god mat så vi åt så mycket vi bara orkade! :)





Efter maten började vi sakta men säkert bege oss mot Ishallen. Vi fick vänta i cirka en och en halv timme innan vi blev insläppta och under den tiden höll vi bokstavligt talat på att frysa tårna av oss!! Nästan så vi tänkte ge upp och åka hem igen haha okej inte riktigt.. Väntandet var värt varenda frusen tå för när vi väl kom in så insåg vi snabbt att vi skulle få stå längst fram vid scenen!!! Helt sjuuuukt! Vi stod i mitten och hade endast en rad framför oss, kunde inte ha hoppats på bättre platser! Det är ju inte direkt varje dag man får chansen att ha ögonkontakt med Brad Arnold samtidigt som han sjunger "Here without you" ;) OCH det är ju inte varje dag man blir mosad av en galen publik bara för att dom på typ 10:e raden tror att även dom ska ha sån tur som vi hade som fick röra vid sångaren när han hoppade ner från scen och ställde sig och sjöng precis framför oss!!!

Här kommer ett par bilder på förbandet Seether, världens bästa 3 Doors Down och tre lyckliga tjejer!


Seether!


Seether!


Seether!


3 DOORS DOWN!!!


3 Doors Down!


Brad Arnold!


Brad!


♥♥♥


Glaaaada tjejer!


Lyckorus!


Publiken bakom oss! :)

- Malin & Susan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0