9.7 2012 - tillbaka på Kökar!

Jag hade en super mysig helg med människor jag tycker mycket om!! Har tyvärr inga bilder från det men vi strosade en del på stan, åt god mat och bara umgicks, pratade och skrattade :) Kenda fick även träffa sin kompis Nelson men det var så varmt så de orkade inte busa så värst mycket.
 
Nu är jag alltså tillbaka på Kökar. Kenda åkte motorbåt för första gången i sitt liv igår när vi blev hämtade från färjan :) Det var tydligen hemskt skrämmande att komma i och ur båten men förutom det så gick det superfint! Hon tog det riktigt chill och betedde sig nästan som en van skärgårdshund ;) Dessutom gick det riktigt bra att gå upp och ner för de branta trånga trapporna ner till hundsalongen! Dom har vi fått jobba på. Och allt oljud från när bilarna åker av och på färjan är inte heller något skrämmande längre, Kenda kan ligga och snarka i hundsalongen nu för tiden trots alla ljud runtomkring :) duktig, duktig tjej!
 
Imorgon kommer Henna, Theo och Fanny! Wiho, ska bli så kul med lite sällskap här ute på ön :) De stannar ända till onsdag kväll och på torsdag kväll åker Kenda och jag tillbaka till Mariehamn, sen blir det IITS hela helgen!!!
 
25 dagar kvar till Maltaaaa!
 
- Susan
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0